SKSG Hummelhuis


Spilsluizen 3 9712 NR Groningen
050 313 1962 Klik om te bellen

Over SKSG Hummelhuis

SKSG Hummelhuis is een paradijs voor kinderen, waar het draait om gezelligheid en respect voor elkaar. ‘Samen spelen, samen delen’ is het motto. We hebben een prachtige ontdektuin, volledig beschermd tussen de huizen. Met twee zandbakken en een nagebootste houten woonkamer, kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten.

Spelmateriaal en activiteiten zijn gebaseerd op speciale thema’s, die door de kinderen en pedagogisch medewerkers samen bedacht worden. Daarnaast komen alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs aan bod, volgens het educatieprogramma Startblokken.

Een passend dagritme zorgt bij de kinderen voor regelmaat en een vertrouwd gevoel. De juiste afwisseling van actie en rustmomenten wordt bepaald aan de hand van de individuele behoeften van het kind. Voor de baby’s geldt in dit geval, dat wij ons -ongeveer tot 1 jaar- volledig aanpassen aan het ritme dat de baby thuis gewend is. Hierdoor kunnen ze de wereld en zichzelf ontdekken. Slapen kunnen ze lekker buiten in het Lutjepotje buitenhuisje.

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Hummelhuis


Spilsluizen 3 9712 NR Groningen
050 313 1962 Klik om te bellen