SKSG Kameleon


Onnemaheerd 6-1 9736 AM Groningen
050 549 4392 Klik om te bellen

Over SKSG Kameleon

Supergezond binnenklimaat
Ons pedagogenteam zorgt ervoor dat elke ruimte een plek wordt waar de kinderen zich prettig voelen, aangepast op hun leeftijdsgroep. Het Knikdak is gebouwd volgens de modernste duurzaamheids- en ventilatietechnieken. Zo is een deel van het dak bedekt met vetplantjes (Sedum). Dit houdt in de zomer de hitte buiten, en ’s winters de warmte binnen. Daarnaast komen er zonnepanelen en is een warmtepomp om het pand te verwarmen en te koelen.

Kinderopvang in Beijum
Al vanaf 3 maanden is je baby welkom op SKSG Kameleon. Veilig en vertrouwd in de eigen babygroep met bijbehorende ontdektuin aan de rustige zijkant van het gebouw. De babygroep is ingericht vanuit het perspectief van een baby, die alles wil ontdekken. Daarom is het rustig, met veel hout en andere natuurlijke materialen. En natuurlijk is vloerverwarming is wel zo lekker als je kruipend op ontdekkingstocht gaat! Onze gespecialiseerde babymedewerkers geven je kleintje veel persoonlijke aandacht. Op die manier stimuleren we hem of haar in zijn ontwikkeling.

Peuterspeelzaal in Beijum
Samen spelen, samen delen! Samen spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen, zowel motorisch als sociaal. Daarom gaan we vaak samen zingen, lezen, bewegen en knutselen. We vinden het belangrijk dat kinderen hun eigen grenzen leren kennen. Daarom zorgen we voor een uitdagende speelomgeving, binnen én buiten. En daarnaast organiseren we veel activiteiten rondom wisselende thema’s. Peuters en kleuters spelen samen op het speelplein. Zo kunnen ze vast wennen aan school. Want voor kinderen is het fijn om op een bekende plek te komen vanaf dat ze baby zijn. Al was het alleen maar omdat ze de vriendjes van de kinderopvang behouden, als ze de stap naar de basisschool maken!

De leukste BSO van Beijum!
Natuurlijk is het in dit gloednieuwe gebouw goed chillen. Want lekker tot rust komen na schooltijd is belangrijk voor de kinderen. Dat doen we door eerst lekker te lunchen aan ons enorme kookeiland.

Bijgekomen? Op de buitenschoolse opvang barst het van de leuke activiteiten! Zo werken we bij SKSG met een 5-tal pijlers, waar omheen een mooi activiteitenaanbod georganiseerd wordt. De 5 pijlers zijn: Voeding & koken | Kunst & cultuur | Sport & bewegen | Wetenschap & techniek | Natuur & duurzaamheid. Dit organiseren we samen met onze partners, zoals Vrijdag, FC Groningen, Natuurmonumenten en nog veel meer. Op die manier ontstaat er een breed aanbod waarbij ieder kind vanuit zijn/haar talent geprikkeld wordt.

We werken samen met deze scholen:

– Dom Helder Camara
– Beijumkorf 
– De Heerdstee
– Het Palet
– Tine Marcusschool

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Kameleon


Onnemaheerd 6-1 9736 AM Groningen
050 549 4392 Klik om te bellen