SKSG Kardinge


Kardingerplein 1 9735 AA Groningen
06 49494599 Klik om te bellen

Over SKSG Kardinge

Handbal, volleybal, tennis, waterpolo, hockey, schaatsen… Of toch liever boogschieten? Bij SKSG Kardinge, dé sport BSO in Groningen, kan het allemaal! Gelegen in en om het sportcentrum Kardinge, met de Kardingerbult en het Zilvermeer op steenworp afstand, is SKSG Kardinge de ideale omgeving voor het beoefenen van bijna elke sport die je maar kunt bedenken. We maken gebruik van het zwembad, de tennisbanen, squashbanen en sportvelden. Iedere dag kunnen kinderen kiezen uit verschillende sporten.

Al dat sporten is niet alleen hartstikke gezond, kinderen ontwikkelen zich ook op allerlei vlakken. Zo leren ze samenwerken, regels van sport en het verschil tussen winnen en verliezen. Natuurlijk krijgen kinderen ook voldoende kans om te rusten, wat te drinken of even een spelletje te doen. Iedere maandag, dinsdag en donderdag kunnen kinderen van 8 -13 jaar onder deskundige begeleiding sporten. Het is mogelijk om deze sport BSO te combineren met de reguliere BSO.

Kinderen uit de hele stad kunnen gebruik maken van de sport BSO. De pedagogische medewerkers van SKSG Kardinge halen kinderen per fiets op van de volgende scholen: De Heerdstee, De Beijumkorf (locatie De Zwerm en De Honingraat), Dom Helder Camara, Tine Marcusschool en De Swoaistee. Kinderen op andere scholen zijn op eigen vervoer aangewezen.

Diensten

Buitenschoolse opvang

Onze locatie

SKSG Kardinge


Kardingerplein 1 9735 AA Groningen
06 49494599 Klik om te bellen