SKSG Kastanjeplein


Nieuwstad 12 9711 JP Groningen
050 313 98 28 Klik om te bellen

Over SKSG Kastanjeplein

Een kookatelier, knutselatelier, een mooie tuin, een podium en een babyserre: voor ieder kind is er wel iets te doen op SKSG Kastanjeplein! In ons karakteristieke pand in de binnenstad van Groningen bieden we kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Speciaal voor kinderen van 3-6 jaar bieden we junioropvang. Peuters bereiden zich hier spelenderwijs voor op de basisschool en kleuters hebben een veilige en bekende plek na schooltijd. BSO Kastanjeplein werkt samen met de St.Michaëlschool.

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf! Daar staat SKSG voor. Op alle SKSG locaties krijgen kinderen de kans hun talenten te ontwikkelen en volledig zichzelf te zijn.

Een walhalla voor baby's en peuters
SKSG Kastanjeplein is een kindcentrum met een grote tuin waar klein en groot volop kunnen genieten. Bij ons mag ieder kind zichzelf zijn. Kinderen leren bij ons in contact met anderen te ontdekken wie ze zijn en respect te hebben voor de eigenheid van andere mensen. We werken veel met thema’s en bieden diverse activiteiten aan, zodat ieder kind zijn talenten kan ontwikkelen. Ons enthousiaste team zorgt er iedere dag weer voor dat de kinderen met plezier bij ons komen.

BSO voor de St. Michaëlschool
De St.Michaëlschool is aangesloten bij SKSG Kastanjeplein. Kinderen worden door ons opgehaald en naar de buitenschoolse opvang gebracht. Natuurlijk zijn ook kinderen die op andere scholen zitten welkom bij ons.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Kastanjeplein


Nieuwstad 12 9711 JP Groningen
050 313 98 28 Klik om te bellen