SKSG Klavertje 6


Bilderdijklaan 123 9721 PT Groningen
050 526 1222 Klik om te bellen

Over SKSG Klavertje 6

Babyopvang met lieve verzorging
Bij SKSG Klavertje 6 ontdekken baby’s het buitenspelen onder toeziend oog terwijl de oudere kinderen hun eigen gang kunnen gaan in de tuin. In een van onze zandbakken bijvoorbeeld, waarvan één overdekt is, zodat de kinderen zich ook met regenachtig weer kunnen vermaken.

Kinderopvang: peuters op ontdekkingsreis
Bij de peuterspeelzaal in de Wijert: Klavertje 6 spelen en leren we samen in de groepsruimtes of gaan we op ontdekking in de uitdagende tuin. De afgesloten tuin is vanuit iedere groep toegankelijk en heeft een apart gedeelte voor baby’s. We vinden het erg belangrijk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Op verschillende groepen werken we daarom met het VVE-programma Startblokken. Hierbij worden op speelse wijze activiteiten aangeboden binnen thema’s die passen bij de belevingswereld van peuters. De activiteiten stimuleren de sociaal-emotionele ontwikkeling en de taalontwikkeling.

Muziek, theater en kunst op de BSO
Op BSO Klavertje 6 kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met muziek, theater en beeldende kunst. We organiseren bijna dagelijks activiteiten gericht op muziek, theater en beeldende kunst. Daarvoor werken we met de systematiek van Meervoudige Intelligentie, een methode om alle kinderen activiteiten op maat te bieden die passen bij hun interesses en aanleg. Zo ontdekken kinderen hun talent en kunnen ze die verder ontwikkelen.

Aangesloten scholen
De BSO vangt kinderen op van de:

-Brederoschool
-GSV (dependance de Wijert)
-Tamarisk

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Klavertje 6


Bilderdijklaan 123 9721 PT Groningen
050 526 1222 Klik om te bellen