SKSG locatie UMCG


Hanzeplein, ingang 29 1 9713 GZ Groningen
06 49494589 Klik om te bellen

Over SKSG locatie UMCG

Babyopvang
Baby’s hebben een natuurlijke behoefte aan veiligheid en aan de wereld ontdekken. Daarom geven we baby’s op de groep de mogelijkheid om vrij te bewegen door de ruimte. Dat wisselen we af met momenten van individuele aandacht. Tijdens het voeden en verschonen zingen we een liedje of praten we met je baby, zodat we met alle baby’s nabij contact hebben. Daarnaast bieden we activiteiten (gericht op de zintuigen) en materialen aan die passen bij de individuele behoefte en de leeftijd van de baby. Deze werkwijze komt voort uit de pedagogiek van Emmi Pikler.

Peuteropvang
De ontwikkeling van jonge kinderen vraagt om een brede aanpak. Daarvoor werken we met het VVE programma Startblokken. Startblokken focust op méér dan woordenschat en taal: spel als basis en volwassenen die meedoen op het juiste moment. Daarmee stimuleren we de ontwikkeling van peuters optimaal. Vanuit SKSG werken we met de seizoensthema’s. Tijdens ieder thema bieden we activiteiten die leuk én leerzaam zijn. En natuurlijk passen we elk seizoen onze inrichting en het spelmateriaal aan, zodat geen dag hetzelfde is!

Flexibele opvang
Heb je een flexibel rooster, dan biedt kinderdagverblijf UMCG flexibele opvang. Wij garanderen opvang op dagen die je wenst, mits je ze voor de 15e van de maand daarvoor hebt doorgeven.

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG locatie UMCG


Hanzeplein, ingang 29 1 9713 GZ Groningen
06 49494589 Klik om te bellen