SKSG Naranja


H.W. Mesdagstraat 77 9718 HE Groningen
050 311 3430 Klik om te bellen

Over SKSG Naranja

Bij SKSG Naranja vinden we het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij ons. Daarom zorgen we voor een gemoedelijke, open sfeer en draait het bij ons om de belevingswereld van het kind. Ons kleinschalige kindercentrum is gevestigd in een voormalige kleuterschool in de Oranjebuurt. Het pand zit mooi beschut tussen de huizen, waardoor het een sfeervolle en gezellige plek is. We bieden kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuterspeelzaal voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Onze medewerkers kenmerken zich door hun enorme betrokkenheid en enthousiasme. Bij ons staat voorop dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. We zijn regelmatig buiten te vinden, waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen in de afgesloten ontdektuin. Voor onze baby’s is er zelfs een eigen buitenruimte, waar ze tot rust kunnen komen en op hun eigen niveau dingen kunnen ontdekken.

Bij SKSG Naranja werken we themagericht. Dat houdt in dat we in een bepaalde periode activiteiten aanbieden die binnen één thema vallen. Iedere zes weken bieden wij een ander thema aan.

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Naranja


H.W. Mesdagstraat 77 9718 HE Groningen
050 311 3430 Klik om te bellen