SKSG Pierewiet


Klaprooslaan 13B 9713 SH Groningen
050 313 9685 Klik om te bellen

Over SKSG Pierewiet

Gezellige kinderopvang in de Oosterpark!
Alle kinderen zijn welkom! En dat nemen we bij SKSG Pierewiet heel letterlijk, want hier zit de kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang allemaal in één prachtig monumentaal gebouw. Dat betekent dus een gezellige boel met kinderen van 0 – 12 jaar! En gezellig is het zeker, want we bezoeken voorstellingen, maken uitstapjes en hebben regelmatig een feestje. Voor jong en oud is er altijd wat te beleven. Terwijl de baby’s spelen in de babytuin, zijn peuters aan het knutselen in het atelier en kneden de kleuters lekker brooddeeg in de kookstudio.

Pierewiet wordt IKC Borgman Oosterpark
Vanaf schooljaar 2021 gaat Pierewiet een klein stukje verhuizen: naar de overkant van de straat. Dan opent namelijk het nieuwe IKC Borgman Oosterpark op een fantastische groene locatie aan de rand van het Pioenpark. Hier vind je kinderopvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak. De voordelen hiervan zijn legio: kinderen wennen makkelijker aan school, en krijgen de ruimte om zich op hun eigen manier te ontwikkelen. De professionals van SKSG en leerkrachten van Openbaar Onderwijs Groningen vormen één team om zo ieder kind een passend aanbod te kunnen bieden.

De Siebe Jan Boumaschool en de Borgmanschool Vinkenstraat worden één in het nieuwe integraal kindcentrum. Aanmelden voor het onderwijs doe je op de site van IKC Borgman Oosterpark.

Elk kind moet zich op zijn gemak kunnen voelen, om zich spelenderwijs te ontplooien. Daarom is SKSG de veilige en vertrouwde pedagogische basis voor ieder kind.
Voor kinderen van 0 - 12 jaar

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Pierewiet


Klaprooslaan 13B 9713 SH Groningen
050 313 9685 Klik om te bellen