SKSG Poolster


Huygensstraat 2 9727 JD Groningen
050 520 1819 Klik om te bellen

Over SKSG Poolster

Kinderopvang Grunobuurt
SKSG Poolster is een ontmoetingsplek voor kinderen: een fijne plek om te spelen en te leren. In het voormalige schoolgebouw in de Grunobuurt vind je ons kinderdagverblijf, waar ondanks de grootte toch een knusse sfeer heerst. Voor de allerkleinsten hebben we buitenpakken, en voor de grotere kinderen mooie laarzen. Zo hebben we ook buitenpret bij minder weer. We hebben een grote buitenruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De allerkleinsten kunnen lekker buiten slapen in onze slaaphuisjes.

Peuterspeelzaal
Onze visie is dat kinderen zich ontwikkelen door te spelen en te ontdekken, en daar is bij SKSG Poolster alle ruimte voor. Alle groepen werken met dezelfde thema’s, waarbij activiteiten worden bedacht op het gebied van knutselen, sport, natuur of bijvoorbeeld gezond en lekker koken.

BSO en aangesloten scholen
Met de oudere kinderen gaan we regelmatig naar het Stadspark. We werken veel samen met het buurtcentrum Stadspark, waar wij bijvoorbeeld gebruik mogen maken van het science lokaal om te timmeren of zagen.

Aangesloten scholen bij onze buitenschoolse opvang zijn; de Starter (Parkweg en Concourslaan), de Triangel (Rode Kruislaan) en de Tamarisk (Canadalaan).

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Poolster


Huygensstraat 2 9727 JD Groningen
050 520 1819 Klik om te bellen