SKSG Regenboog


Eikenlaan 288-3 9741 EW Groningen
050 573 4157 Klik om te bellen

Over SKSG Regenboog

Genieten van de rust en ruimte of lekker ravotten? Bij SKSG Regenboog is het allemaal mogelijk! Ons multiculturele kindercentrum biedt volop actie voor alle anderhalf tot en met twaalfjarige kinderen. Zij kunnen bij ons terecht voor zowel kinderdagopvang als peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. SKSG Regenboog is gevestigd in de Vensterschool, waar ook een spel- en opvoedwinkel, een openbare bibliotheek, een zwembad en openbare basisschool de Pendinghe te vinden zijn.

In onze tuin kunnen peuters en kleuters zich helemaal vermaken met verschillende speeltoestellen en een grote zandbak. Maar ook voor de oudere kinderen is er genoeg te beleven. Zij hebben de mogelijkheid om erop uit te gaan naar bijvoorbeeld naar de bibliotheek, het zwembad of de sporthal. Onze visie is dat kinderen zich ontwikkelen door te spelen en te ontdekken.

De kinderen die naar de scholen de Wegwijzer en de Pendinghe gaan, worden door ons opgehaald en naar de buitenschoolse opvang gebracht. Natuurlijk zijn ook kinderen die op andere scholen zitten welkom bij ons.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Regenboog


Eikenlaan 288-3 9741 EW Groningen
050 573 4157 Klik om te bellen