SKSG Stadspark


Concourslaan 2 9727 KD Groningen
06 49494826 Klik om te bellen

Over SKSG Stadspark

Natuur-BSO Stadspark
Bij de natuur-BSO Stadspark staat natuurbeleving voorop. Liggen in het hoge gras, klimmen in de bomen, bloemenkransjes vlechten en lekker uitleven in de modder, het is allemaal mogelijk. Op kinderopvang Stadspark hebben we 3 groepen: twee groepen voor de leeftijd 4 tot 7 jaar en één groep voor 8 tot 12-jarigen. Om ons heen wordt een splinternieuw natuurpark ontwikkeld. Ons speelgoed is zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen. In ons voedingsbeleid gebruiken we veel biologische producten.

Natuur als inspiratie
De kinderen kunnen in de buitenruimte optimaal genieten en leren van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Ook bij het bedenken van activiteiten en knutselwerkjes laten we ons graag inspireren door de natuur. Daarbij houden we rekening met de seizoenen. We hopen de kinderen enthousiasme en respect bij te brengen voor alles wat groeit en bloeit.

Aangesloten scholen
Kinderen die naar de Starter (Parkweg en Concourslaan) en de Tamarisk (Canadalaan) gaan, worden opgehaald en naar de buitenschoolse opvang gebracht. Natuurlijk zijn ook kinderen van andere scholen welkom bij ons.

Diensten

Buitenschoolse opvang

Onze locatie

SKSG Stadspark


Concourslaan 2 9727 KD Groningen
06 49494826 Klik om te bellen