SKSG Ster


Verzetsstrijderslaan 2A 9727 CE Groningen
050 317 1390 Klik om te bellen

Over SKSG Ster

Bij SKSG Ster vangen we kinderen van 2 tot en met 6 jaar met liefde op in hartje Groningen. Zij komen terecht op een prachtige, groene locatie aan de rand van het stadspark. Omringd door een ingerichte natuurtuin en met de kinderboerderij en de stadsspeeltuin op loopafstand, is er genoeg vertier in de buurt. Vandaar dat de kinderen bij ons elke dag buiten spelen, weer of geen weer.

Onze juniorgroep is gehuisvest in de Openbare Dalton School de Starter en samen vormen we een Integraal Kindcentrum (IKC). Op deze manier bieden wij een totaalpakket op het gebied van onderwijs, opvang, ontwikkeling en vrije tijd. Het delen van het pand met ODS de Starter zorgt voor een geleidelijke overgang van kinderdagverblijf naar de peuterspeelzaal, en van school weer naar de BSO.

Bij de ontwikkeling van kinderen van ‘spelen’ naar meer bewust ‘leren’ maken wij gebruik van het VVE-programma Startblokken. Hierbij maken wij gebruik van thema’s die voortkomen uit de belevingswereld van kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de supermarkt of de dokter.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Ster


Verzetsstrijderslaan 2A 9727 CE Groningen
050 317 1390 Klik om te bellen