SKSG Toverlantaarn Christoffel


Rode Kruislaan 73 9728 CT Groningen
050 526 0830 Klik om te bellen

Over SKSG Toverlantaarn Christoffel

Toverlantaarn Christoffel
Elke dag vers brood bakken en veel zingen, dat doen we bij SKSG Toverlantaarn. Bij ons heerst een warme, huiselijke sfeer en krijgen kinderen veel persoonlijke aandacht. SKSG Toverlantaarn is aangesloten bij de Vrije School biedt opvang op drie locaties in de omgeving van de Rivierenbuurt, op loopafstand van het centraal station in Groningen. Een overzicht van alle antroposofische kinderdagverblijven vind je hier.

Antroposofisch kinderdagverblijf
In de kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal volgen we de seizoenen op de voet en staan we stil bij de jaarfeesten. Daarnaast werken we met natuurlijke materialen en gebruiken we uitsluitend biologische producten. We werken met een vast dagritme, waarin we twee keer per dag spelen in de besloten tuin en speeltuin met veel natuurlijke elementen. Dit zorgt voor veel rust en regelmaat bij de kinderen.

Op onze locaties werken we vanuit het antroposofisch mens- en wereldbeeld. Dit betekent dat ieder kind een unieke persoonlijkheid is, die zijn eigen levensweg gaat en iets zinvols bijdraagt aan de wereld. Hierbij is ons doel om kinderen hun unieke vaardigheden te laten ontdekken en ontwikkelen.

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

SKSG Toverlantaarn Christoffel


Rode Kruislaan 73 9728 CT Groningen
050 526 0830 Klik om te bellen