SKSG Toverlantaarn Tummetot


Lauwersstraat 3 9725 HD Groningen
050 525 9197 Klik om te bellen

Over SKSG Toverlantaarn Tummetot

Antroposofisch kinderdagverblijf
Op onze SKSG Toverlantaarn locaties werken we vanuit het antroposofisch mens- en wereldbeeld. Dit betekent dat ieder kind een unieke persoonlijkheid is, die zijn eigen levensweg gaat en iets zinvols bijdraagt aan de wereld. Hierbij is ons doel om kinderen hun unieke vaardigheden te laten ontdekken en ontwikkelen. Op het antroposofische kinderdagverblijf creëren we bovenal een vertrouwde omgeving. Want respect voor ieder kind en eerbied voor mens, dier en omgeving staat bij ons centraal.

Daarom werken we met natuurlijke materialen en gebruiken we uitsluitend biologische producten. Tegelijkertijd houden we vast aan een vast dagritme, waarin we 2 keer per dag buiten spelen. We hebben een grote besloten tuin met veel fruitbomen. Daarnaast is er een speeltuin met natuurlijke speelelementen. Zowel binnen als buiten volgen we de seizoenen op de voet, en staan we ook stil bij de jaarfeesten. Op die manier zorgen we voor veel rust en regelmaat bij de kinderen.

In het ruime, lichte kinderdagverblijf zijn alle groepen op de tuin gericht. Ons speelgoed is van natuurlijke materialen. Bewust niet te uitgesproken van vorm, functie en kleur, zodat het kind zijn eigen invulling kan geven aan zijn spel.

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

SKSG Toverlantaarn Tummetot


Lauwersstraat 3 9725 HD Groningen
050 525 9197 Klik om te bellen