SKSG Vlindertuin


De Knip 1A 9351 XZ Leek
06 21638608 Klik om te bellen

Over SKSG Vlindertuin

Gespecialiseerde babyopvang
Bij SKSG Vlindertuin kunnen alle kinderen heerlijk samen buiten spelen en trekken we er vaak met elkaar op uit. We hebben een speciale babygroep met gespecialiseerde medewerkers. Op de babygroep bij SKSG Vlindertuin werken we op een manier die geïnspireerd is door Emmi Pikler. Hierin staan de competenties en mogelijkheden van de baby centraal.

Peuterspeelzaal Leek
De baby’s kunnen rustig slapen, terwijl de peuters veilig hun gang gaan in onze speelhoeken. Ook hebben we een peuterspeelzaalgroep waar 2 dagdelen per week lekker samen gespeeld kan worden. De schoolgaande kinderen kunnen op de BSO meedoen aan leuke activiteiten. Op de andere groepen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal werken we met het VVE-programma Startblokken. Dit programma werkt thematisch aan een brede basisontwikkeling met behulp van verschillende activiteiten en spel.

BSO Leek
SKSG Vlindertuin maakt deel uit van de Brede School Oostindië en is aangesloten bij maar liefst 5 andere scholen. Kinderen die naar één van deze scholen gaan, worden door ons opgehaald en naar de buitenschoolse opvang gebracht.

-De Hasselbraam
-De Flint
-De Tweesprong
-Van Panhuysschool
-De Springplank

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Vlindertuin


De Knip 1A 9351 XZ Leek
06 21638608 Klik om te bellen