SpeelOkee Kinderdagverblijf B.V.


Oost-Voorstraat 109 3262 JH Oud beijerland
0186625701 Klik om te bellen

Over SpeelOkee Kinderdagverblijf B.V.

Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft haar deuren geopend sinds mei 2000. Kinderopvang SpeelOkee is uitgegroeid tot een professionele organisatie met een gewaardeerde naam in Oud-Beijerland en al ruim 19 jaar een vertrouwd adres voor kinderopvang van 0-4 jaar.

Ons pand is gelegen in het gezellige centrum van Oud-Beijerland en de directe omgeving is rustig en groen. De buitenspeelruimte is speels opgezet, volledig afgeschermd en voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard zijn er fietsjes, loopkarretjes, een zandbak en ander spelmateriaal waar kinderen graag mee spelen.

Kindvriendelijk, speels en licht: Kinderdagverblijf SpeelOkee is opgezet met diverse speelse, lichte en overzichtelijke ruimtes, die plaats bieden aan verschillende leeftijdscategorieën. Er kan vrijuit gerend en gespeeld worden. Bovendien is er volop gelegenheid om samen te zingen, te lezen, te knutselen, maar er zijn ook rustige speelhoekjes. Zo kan ieder kind spelen op een manier die bij hem of haar past.

Onze kinderopvang is sfeervol, gezellig en vertrouwd. Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft een gekwalificeerd en gemotiveerd team van pedagogisch medewerksters. Onze medewerksters zijn lief en geduldig en zorgen ervoor dat het uw kindje aan niets ontbreekt. Ieder kind is uniek en verdient de beste zorg, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen kinderopvang voor iedereen toegankelijk houden. Juist nu!

SpeelOkee biedt: 

? Professionele, flexibele kinderopvang.
? Compensatie nationale feestdagen.
? Speelkaart voor gratis extra dagen.
? Ruime openingstijden van 07.00 tot 18.30 uur.

Kom gerust een keertje kijken, je bent van harte welkom! 

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

SpeelOkee Kinderdagverblijf B.V.


Oost-Voorstraat 109 3262 JH Oud beijerland
0186625701 Klik om te bellen