‘t Pippi Huis


Delftweg 18 2289 AJ Rijswijk
06-19835206 Klik om te bellen

Over ‘t Pippi Huis

Pippi Huis is een kleinschalige antroposofische kinderopvang in Rijswijk, niet ver van de Vrije School Widar in Delft. Wij voeden kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar en doen dit in een mooi woonhuis langs de Vliet. Door deze huiselijke en geborgen sfeer krijgt een kind al snel het gevoel dat “je mag zijn, wie je bent”.  En daar doen we het voor! We werken met een klein, vast Pippi team van beroepskrachten, waarbij stagiaires en vrijwilligers ons ondersteunen. Dit concept werkt zo fijn, omdat we de kinderen en baby’s voldoende, oprechte en pure aandacht kunnen geven. 

Dit pure aandacht geven, kan Pippi Huis! En daar zijn we trots op!

Wat we ook belangrijk vinden is dat kinderen met natuurlijke materialen werken en veel naar buiten gaan. Daarom hebben we veel houten speelgoed en bijv. mooie, stoffen poppen. Elke dag maken we met de kinderen een wandeling. En na de wandeling eten we een warme, biologische maaltijd, welke door onze vrijwilligers is bereid.. mmmmm lekker smullen.

Ben je nieuwsgierig geworden, bel of vul het contactformulier op onze site in. We vinden het altijd gezellig als je vrijblijvend langs komt voor een kopje thee. Neem je kindje mee.

Durf en kom een kijkje nemen!

Foto's

‘t Pippi Huis in het kort

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

‘t Pippi Huis


Delftweg 18 2289 AJ Rijswijk
06-19835206 Klik om te bellen