Up Kinderopvang


P. van Vlietlaan 8 2285 XM Rijswijk
070-7920220 Klik om te bellen

Over Up Kinderopvang

Up is een professionele, maatschappelijke kinderopvangorganisatie met heel veel ervaring en enthousiasme. We zijn er voor alle kinderen, van actiehelden tot chill seekers, van baby tot tiener en (bijna) puber. En voor hun ouders. Met elkaar verrijken we het leven van je kind!

Goed voor elkaar
De kinderopvang van Up is goed voor elkaar; je vindt er alles wat je kind nodig heeft en kan er op vertrouwen dat alles goed geregeld is. We doen er alles aan om van elke dag iets bijzonders te maken, samen met ouders en scholen. Zo leren kinderen spelenderwijs nieuwe skills en ontdekken ze onverwachte talenten. En maken ze nieuwe vriendjes, leren ze samenwerken en andere vaardigheden waar ze hun hele leven iets aan hebben.

Vestiging P. van Vlietlaan 8

Een modern ingericht, zonnig en licht kinderdagverblijf binnen de brede school Steenvoorde in Rijswijk. Een veilige, vertrouwde plek om te spelen en te leren. Met elke dag buiten-avonturen op onze grote, groene speelplaats: fietsen, rennen, ravotten, schommelen of glijden. De baby’s kunnen op hun eigen speelterrasje beschermd naar buiten.

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

Up Kinderopvang


P. van Vlietlaan 8 2285 XM Rijswijk
070-7920220 Klik om te bellen