Welkom-Kind Harderwijk en Omstreken


Ossenbergerhout 2 3845 HT Harderwijk
0341410242 Klik om te bellen

Over Welkom-Kind Harderwijk en Omstreken

Welkom-Kind is het grootste gastouderbureau wat kinderopvang verzorgd in de omgeving van Harderwijk, Ermelo, Putten en Zeewolde.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak. Wij kennen onze gastouders persoonlijk en zij kennen ons. Samen werken we actief aan de kwaliteit van de opvang voor de gastkinderen. Voor ouders is het daarnaast van belang dat de administratieve kant goed is geregeld. Alleen dan hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag. Welkom-Kind hanteert een efficiënt administratief systeem waarmee wij voldoen aan alle wettelijke eisen. Mede dankzij deze aanpak zijn wij in staat onze tarieven laag te houden.

Kies voor Welkom-Kind:

•voor een plezierige en persoonlijke aanpak waarbij gastkinderen en gastouders centraal staan;

•voor een professionele werkwijze;

•vanwege de lage tarieven (vanaf €40 per maand), wij geven u helder inzicht in onze tarieven en wat uw gastouder ontvangt;

•vanwege ons ruime bestand aan tevreden en gekwalificeerde gastouders; Bent u op zoek naar een gastouder? Kijk even op onze site voor meer informatie en het actuele aanbod. Bent u geinteresseerd om als gastouder aan de slag te gaan? Wij verzorgen alle benodigde opleidingen, kijk voor meer informatie op onze website. Daar vindt u ook een actueel overzicht van ouders die kinderopvang zoeken.

Diensten

Gastouderopvang

Onze locatie

Welkom-Kind Harderwijk en Omstreken


Ossenbergerhout 2 3845 HT Harderwijk
0341410242 Klik om te bellen